HM Adviespartner

Uw partner in advies
Op de vakgebieden bodem en stortplaatsen

BedrijfsprofielHM Adviespartner is een onafhankelijk adviesburo op de vakgebieden milieu, bodem, stortplaatsen en automatisering. HM Adviespartner is onafhankelijk omdat er geen commerciële verplichtingen zijn ten aanzien van andere bedrijven of bedrijfsonderdelen.

HM Adviespartner streeft om in samenwerking met de opdrachtgever te komen tot optimale oplossingen. HM Adviespartner werkt, waar nodig, samen met andere adviesburo's en/of onderzoeksinstanties. Gestreefd wordt om per project een projectteam samen te stellen, dat het meest geschikt is om te komen tot een optimaal projectresultaat.

HM Adviespartner streeft naar een optimale communicatie met het bevoegd gezag. Door het bevoegd gezag tijdig en voldoende te betrekken bij een project verloopt de communicatie meestal probleemloos. Hierdoor kunnen vertragingen tijdens een project worden voorkomen.

HM Adviespartner wordt gekenmerkt door de volgende kernwoorden:
onafhankelijk, betrouwbaar, flexibel, communicatief, betrokken en deskundig.


 

Historie en ervaring
HM Adviespartner door Henri van der Meijden in 2003 opgericht.
Henri van der Meijden is in de periode 1989 t/m 2004 als projectleider en adviseur werkzaam geweest bij een groot landelijk adviesbureau (IWACO - Royal Haskoning) in de adviesgroep bodem en stortplaatsen.

In verband met de vraag van klanten om rechtstreeks met Henri van der Meijden zaken te doen is HM Adviespartner opgericht.In eerste instantie is Henri van der Meijden als parttime adviseur gestart. Sinds 2004 is Henri van der Meijden fulltime als zelfstandig adviseur werkzaam onder de naam HM Adviespartner.

r